Luminarc / Луминарк

Luminarc / Луминарк

Представена в 160 държави, Luminarc е водеща френска марка на бранда Arc, основана през 1948г. Естетически издържани и практични, артикулите Luminarc сега идват при Вас на достъпни цени в комбинации от различни стилове, модели и цветове.

В следващите страници Ви предлагаме асортимент от сервизи за хранене Luminarc, изработени от аркопал и подсилено стъкло. Използвайте рутинно при термообработка на ястия в микровълнова фурна до 135°С, както и при употреба в миялната машина без риск от повреди на повърхността. 

Установено е , че дори порцеланът на тази марка е най-малко промокаем от всички керамики с минимална чупливост от едва 1% до 2%. Съдовете Luminarc са Вашата гаранция за дългосрочно качество и устойчивост, Вашата необходима екстра в ежедневието. 

 15 март 2018   Автор: 0


Още новини

Иновационни Кухненски Джаджи, №1

Днес ще говорим предимно за продукти от Термоустойчев Силикон, които ще улеснят работата в кухнята, дори ще Ви стимулират да експерементирате повече.Силиконова стелка за пекане Pyramid Pan.Революционната стелка за печене ...

Оцветени Стъклени Вази

Colored Glass Jar Vase / Оцветенa Стъкленa ВазaЕдни от срещаните на последък стъклени вази са оцветените Ретро буркани които имат  няколко модела и височини. Различните цветове на вазите помагат за избора Ви, така лесно ще ...

lhmg44bcirw4ha7pywebc6z2bbnw0d