Иновационни Кухненски Джаджи, №1

Иновационни Кухненски Джаджи, №1

Днес ще говорим предимно за продукти от Термоустойчев Силикон, които ще улеснят работата в кухнята, дори ще Ви стимулират да експерементирате повече.

Силиконова стелка за пекане Pyramid Pan.
Революционната стелка за печене е един продукт който веднъж ползван, после става незаменим. Тайната е в дизайна, силиконовата стелка "Пирамида" с пирамидовидни форми които задържат месото, рибата или пицата във въздуха и създават отвори под продукта, по този начин се изпичат цялистно от двете страни. Стелката може да се ползва многократно за печене или като подложка за горещи съдове.


image

Силиконова форма за яйца и палачинки Flippin.
Силиконовата форма за печене можете спокойно да ползвате както на тиган така и във фурната, издържа до +230 градуса. Бързо и лесно ще приготвяте по 6 броя на веднъж мини палачинки, яйца на очи, пайове, кишове и т.н. Формата за печене е лесна за почистване и ползване.

image

Кръгла силиконова подложка.
Мултифункционалната силиконова подложка може да слагате топли съдове отгоре и да е ползвате като ръкохватка. Изработена е от гъвкав силикон издържащ -40 до +230 градуса, можете да е ползвате при отварянето на буркан с винт за по-добър захват.

image

Силиконова подложка за месене
С тази силиконова подложка за месене уменията ви ще се подобрът многократно. Подложката е направена от силикон който прилепва неподвижно на повърхността на масата или плота и тестото почти не залепва по време на месенето.
Силиконовата подложка разполага с разграфени окръжности с размери, които ще Ви помогнат да направите правилния размер блат пица, баница и т.н., за да се побере в тавата.
Тази силиконова подложка издържа до +230 градуса и можете да разточите блата за пица, навиете на руло заедно с подложката и оставите в хладилника, а по-късно да развиете и директно с подложката изпечете пицата във фурната.
След употреба е измивате и ползвате многократно за следващата ви идея.
 
image

Лотус кошница за пара
Лотус кошница за пара е идеална за приготвяне на зеленчуци, меса или риба по здравословен начин на готвене. Просто поставете желаният продукт в кошницата, преместете в съда с водата посредством дръжката, след няколко минути извадете кошницата и сервирайте за консумация. Кошница за пара е компактна за ползване в различни по диаметър и дълбочина съдове за готвене. Термоустойчивият силикон е антитоксичен и лесен за почистване. Подходяща за миене в съдомиялна машина.

image
 

   

 19 апр. 2018   Автор: 0


Още новини

Оцветени Стъклени Вази

Colored Glass Jar Vase / Оцветенa Стъкленa ВазaЕдни от срещаните на последък стъклени вази са оцветените Ретро буркани които имат  няколко модела и височини. Различните цветове на вазите помагат за избора Ви, така лесно ще ...

Висящи стъклени вази

Glass Air Vases/ Висящи стъклени вазиНапоследък сигурно сте обърнали внимание на малките кълбовидни висящи вази, които се ползват за свещници. Тези вази се предлагат в различни диаметри и форми с кито можете да правите ...

lhmg44bcirw4ha7pywebc6z2bbnw0d