Декориране със Съклени вази

Декориране със Съклени вази

Вазаите от стъкло се предлагат в голяма гама от размери, форми и стилове, като ви предлагат многобройни декоративни идеи за различните поводи или стаи. Предимството на стъклените вази е прозрачността, по този начин ще виждате съдържанието им. Можете да декорирате различните помещения с различни пълнежи за да се съчетаят с цветовете на стаите и интериора.
След като си изберете подходящия стил стъклена ваза за банята, може да я напълните с памук, клечки за почистване на уши или сапун, това показва елегантен, функционален и чист декоративен вид.
Една от най-срещаните декоративни идеи за пълнеж на стъклена ваза е да я напълните с камъчета, където и да ги поставите придават красота и стил. Камъните могат да бъдат с различна големина и цвят в зависимост от декора. Напълнете вазата 1/3 с камъчета, добавете вода и поставете растение или подпури. Също така ползвайте и сухи растения за декориране.
Ползването на стъклените вази като свещници е интересно, защото различните съчетания от форми на свещи и вази ще съсздаде елгантен вид. Вземете целиндрична ваза висока 30см и поставете свещ висока 15см заобиколена от листа на червена роза. Също така можете да е напълните с вода и да поставите плаваща свещ, а вътре да плува златна рибка, ефекта ще създаде подходяща атмосфера за прием, сватба или романтичен повод.
Различните сезони предоставят идеи за интересна и колоритна декорация, идваща директно от природата. Напълнете стъклените вази с борови шишарки или есенни листа, съберете ядки, жълъди и декорирайте около камината Ви.
Друг интересен начин за ползване на стъклените вази е да ги напълните с цветна вода, за да предадете блясък на цвета в определена част на дома си. Ето как можете да го направите, добавете към водата 1 чаша бял оцет и 1/2 чаша сода за хляб. След коато разбъркате и сместа се смеси добре добавяте 1 чаена лъжица царевично нишесте и 1 чаена лъжица растителен глицерин (или обикновен). Разбъркайте отново и изчакайте около 5 минути и добавете оцветителя (оцветител за храна).

      

 29 март 2018   Автор: 1631Георги Стоименов2019-02-08 00:00:000000-00-00 00:00:000


Още новини

Иновационни Кухненски Джаджи, №1

Днес ще говорим предимно за продукти от Термоустойчев Силикон, които ще улеснят работата в кухнята, дори ще Ви стимулират да експерементирате повече.Силиконова стелка за пекане Pyramid Pan.Революционната стелка за печене ...

Оцветени Стъклени Вази

Colored Glass Jar Vase / Оцветенa Стъкленa ВазaЕдни от срещаните на последък стъклени вази са оцветените Ретро буркани които имат  няколко модела и височини. Различните цветове на вазите помагат за избора Ви, така лесно ще ...

lhmg44bcirw4ha7pywebc6z2bbnw0d