За Нас

Историята на M&G Homes започва през септември 2016 г, когато основателите Мария и Георги Стоименов се завръщат в България след десет годишно съжителство във Великобритания. Двойката решава да се завърне на родна земя и да изгради дом, в който да създаде поколение сред спомените и арт покъщнината, събирани от всички кътчета на света, които са посетили.

Наред с отзивите на близки и приятели от крайния резултат по стилизирането на дома им, инспирирано от Новоанглийския стил на обзавеждане, Мария и Георги се вдъхновяват да намерят и други последователи на тази тенденция. Верни на идеята да разкажат своята история, през септември 2017, решават да инвестират капитал в сервизи за хранене, спално бельо и електроуреди. В следствие на това, основават магазин за декорации, домашни аксесоари и дизайнерски решения в Пловдив. И в рамките на един месец реализират продажби и разширяват дейността си. Уеб магазинът и наемането на собствено складово помещение са още една стъпка напред за бизнеса. Така успешно внедряват корпоративният принципа, в центъра, на който е поставено личното щастие, а именно - щастието на всеки клиент.

Нещо повече, мисията на M&G Homes е въплъщение на визия и идеал, резултати от усилието за създаване на различен вид компания в рамките на Българския пазар, посветена на обслужването на клиентите с усет и справедливост. Разчитайте на нас при избора на домакински пособия, защото ние ще гарантираме дългосрочно качеството и стойността на закупения продукт. Стратегията ни за партньорство с нашите доставчици и производители от различни точки на света, има три направления, които определят как да изглежда комерсиалното ни благо, докато напредваме към 2028 г:

1. Подобряване на продуктовия микс и опита в обслужването с клиенти.
2. Достъпни цени за средностатистическия българин. Качество в продуктовия ни асортимент.
3. Изграждане на физически магазини в райони от страната с висок растеж. Ръст на пазарния дял.

Дерзайте, предстои да Ви изненадваме спорадично с новини около нас, защото ДОМЪТ Е ВСИЧКО!