Прибори за хранене

Мислете дългосрочно по отношение на домакинските си нужди при закупуване на прибори за хранене - не забравяйте, че те трябва да устоят на много, много години щастие. Ето защо модата в производството на прибори за хранене днес цели осигуряването и налагането на практични дизайнерски линии, които са най-вече лесни и удобни за поддръжка.

Правилната подредба на приборите на масата пък следва едно просто правило, без значение колко формално или спокойно е събитието - винаги позиционирайте в реда, в който ще използвате отвън навътре. Вилицата за първия курс е най-отдалечена вляво. Най-отдалечен вдясно от чинията пък, е ножът за първия курс. Всякакви лъжици, необходими преди десерта (да речем една супена лъжица), трябва да се поставят отдясно на ножовете. Позиционирайте десертните прибори хоризонтално над чинията, алтернативно ги поднесете по-късно заедно с десертния курс.

Разгледайте тази категория, за да намерите своите прибори, изработени от висококачествена неръждаема стомана. Предлагаме избор от форми и десени - серия от позлатени прибори в изчистен класически стил, или квадратист сет за по-модерната визия на Вашата трапеза. Показвай:
  • 1
  • 2