Доставки

Всяка поръчка от сайта www.mghomes.eu автоматично се обработва и предоставя за опаковане. В случай, че желаете да уточните детайли или специални условия по Вашата поръчка, можете да го напишете  в полето " Бележка " или се свържете с екипа ни за клиентско обслужване на телефон +359-895-238-151, активен всеки работен ден, Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа. 

Може да поръчате продукт и да го вземете от наш обект Безплатно от 1 до 3 дни след поръчката.
1. г.Пловдив, ж.к. Марица Гардънс.
2. с.Бенковски, улица 805 №28, обл.Пловдив, магазина на Здравка.

При избор плащане по Банков път поръчката се обработва след като получим превода.

Реализацията на всяка доставка се извършва от куриерска фирма Еконт, като избираме най-изгодния и удобен за Вас начин на доставка. 
Плащането става посредством наложен платеж, тоест заплащате поръчката при физическото й получаване. Доставката е за сметка на клиента, и се таксува според тарифите на куриерска фирма Еконт. В деня на доставката, Еконт предоставят фискален документ във функциите им на лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по Закона за Пощенските Услуги. Като доказателство за осъщественото плащане, запазете фискалният документ, който е и заместител на касовата бележка. При поръчка над 150 лв, доставката е БЕЗПЛАТНА до всеки офис на Еконт в България.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция 'преглед' - възползвайте се от нея, и преглеждайте пратките си пред куриера или в офиса на ЕконтЛипси или несъответствия по поръчката, които не са регистрирани пред куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат признати! Снимките и видеата към всеки продукт са с представителна цел, детайлите са описани в офертата! Продуктите, които Ви изпращаме са в търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако имате съмнение за това при приемането на същите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация в присъствието на куриера.

В случай, че решите да се 
възползвате от правото си за връщане на артикул в рамките на 14 дневен срок, продуктът трябва да бъде върнат в първоначалния си търговски вид - неизползван и с ненарушена опаковкаВ случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен или липсващ артикул, е необходимо задължително да ни информирате на е-mail адрес: [email protected] или телефон +359-895-238-151.

Вземете пратката  си от офис на Еконт в срок от 7 дни от пристигането й в офиса. При невъзможност за взимане на поръчката в определения срок, всеки следващ  ден се таксува престой (магазинаж) на стойност 4.80 лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Писмено заявете желанието си за задържане на пратката след седмия ден от пристигането й. 

При отказ на вече изпратена поръчка, клиентът се ангажира да поеме плащането по доставките на Еконт и в двете посоки. Моля, обърнете внимание, че след като завършите поръчката си, тя се координира за транспорт максимално бързо, и не може да бъде спряна. При непредвидени обстоятелства по забавяне доставката на Вашите продукти в различен от горепосочения срок, си запазваме правото да Ви информираме за съответното просрочване.

Colete de pasageri cu încărcătură utilă România ECONT.
Lotul standard de colete constă din una sau mai multe părți cu o greutate totală de până la 50 kg. Fiecare piesă a expediției poate avea o dimensiune maximă de 90 x 90 x 90 cm pe ambalaj și 300 x 20 cm pe role.
 
Prețurile cotate sunt Leul românesc.

Tipul și greutatea lotului
Pentru toate așezările din România
De la și la gâtul clientului
Pentru localitățile cu sediul în România
De la și la biroul lui Econt
La și de la gâtul clientului
Pentru localitățile cu sediul în România
Între birourile Econt
Până la 1 kg 11.90 10.9 9.90
Peste 1 până la 2 kg 14.90 13.90 11.90
Peste 2 până la 5 kg 17.90 16.90 14.90
Pesete 5 până la 10 kg 23.90 22.70 20.70
Pesete 10 până la 15 kg 29.90 28.60 26.60
Pesete 15 până la 20 kg 82.44 78.61 74.76
Peste 20 kg 2.21 la Kg 2.02 la Kg 1.82 la Kg

Plata la livrare - 3,58% din valoarea taxei.
Plata prin transfer bancar - 1.79% din valoarea taxei.
Valoare declarată - 0.6% din valoarea declarată.
După refuzul unei comenzi deja trimise, clientul se angajează să preia plata livrărilor Econt în ambele direcții.